Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensions
Mobilitzacions en defensa de les pensions

Dissabte passat 15 persones van començar a Barcelona una vaga de fam per exigir que s'aprovi la Renda Garantida de Ciutadania que compta amb el suport de la Marea Pensionista de Catalunya.

19/12/2016 Drets i Llibertats

Per demà hi ha convocades manifestacions i concentracions a  Barcelona, Vic, Castelló i Palma en el marc d'una jornada de mobilització arreu de l'estat espanyol que ha convocat la "Coordinadora Estatal por la Defensa del Sistema Público". Entitat que es va constituir el passat 10 de setembre a Madrid.

A Barcelona es farà una manifestació que començarà a les 18h a la plaça de Sant Jaume on confluiran amb l'acabament de la vaga de fam de 15 persones que exigeixen l'aprovació en els pressupostos de la Generalitat de la Renda Bàsica de Ciutadania. Tots junts aniran l'Arc del Triomf on es donarà per acabada la protesta.

A Castelló, la manifestació començarà a les 19h a la plaça Maria Agustina.

A Vic hi ha haurà una concentració a l'Oficina de la Seguretat Social

A Palma, la conecntració es farà a les 12h davant l'oficina d'Hisenda.

A València, la manifestació es farà dimecres a les 19h, des de la plaça de Sant Agustí

Vaga de Fam

Dissabte passat, una quinzena de persones van començar una vaga de fam a la plaça Sant Jaume. de tres dies per exigir que s'aprovi la Renda Garantida de Ciutadania.

El col·lectiu lamenta que la proposta de llei per instaurar aquesta prestació mínima estigui en tràmits parlamentaris des del març del 2014. Els pressupostos que començaran a debatre demà no inclou cap dotació per posar en marxa la renda garantida. Tot i això, confien que la llei pugui entrar en vigor l'any que ve i que garanteixi una renda bàsica de 664 euros.

La vaga s'acabarà a la tarda, coincidint amb l'inici del debat sobre l'admissió a tràmit dels pressupostos. 

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid