6D
Les Assemblees de Joves per la Unitat Popular 'cremen' la Constitució espanyola

Diverses assemblees de la coordinadora han realitzat accions contra la Carta Magna.

06/12/2016 Drets i Llibertats

La coordinadora d'Assemblees de Joves per la Unitat Popular han volgut deixar clar el seu rebuig a la Constitució espanyola amb accions com cremar una còpia del text, pintades als carrers o enganxar cartells animant a "estripar la constitució".

Assemblea de Joves Independentistes del Berguedà

L'organització juvenil del berguedà ha penjat un vídeo a Facebook on mostren com cremen fulls de la constitució espanyola i fan una pintada amb el text "Foc a la constitució espanyola".

 

Crema de la Constitució Espanyola - AJIB Berguedà

#6D Des del Berguedà plantem cara! Foc al règim del 78 i a la seva constitució! #SensePor #PerLaRepública

Posted by Assemblea de Joves Independentistes del Berguedà - AJIB on dimarts, 6 / desembre / 2016

Assemblea de Joves del Gironès

A Girona, l'assemblea de joves ha fet diverses pintades a la Plaça Constitució amb els lemes "Visca la República catalana!", "Crema la Constitució Espanyola" o "Canya contra Espanya". 

Aquest matí la Plaça Constitució de Girona s'ha llevat republicana i catalana. El jovent del Gironès no volem cap constitució podrida. Visca la República Catalana!

Posted by Assemblea de Joves del Gironès on dimarts, 6 / desembre / 2016

Joves per la Terra - Col·lectiu de l'Alt Maresme

L'organització juvenil maresmenca ha imprés uns cartells amb articles contraris a les llibertats i els han enganxat pels carrers. 

La constitució espanyola NO ENS REPRESENTA. Avui res a celebrar! [ARA REPÚBLICA CATALANA - FEM-HO!] "Quan una llei és injusta, el correcte és desobeir"

Posted by Joves per la Terra - Alt Maresme on dimarts, 6 / desembre / 2016

 

Altres assemblees de joves també han donat suport als regidors de les seves ciutats que han anat a treballar i han difós el cartell unitari de la coordinadora d'Assemblees de Joves per la Unitat Popular.