Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Xina a favor d'eliminar les armes nuclears

El portaveu del Ministeri de Defensa de la Xina advoca per a eliminar les armes nuclears. Al mateix temps, el Ministre de Defensa de la Xina rep la visita del seu homòleg bolivià i esperen estrènyer relacions.

31/12/2016 Internacional
Segons ha informat China Xinhua News, Xina ha advocat sempre per una prohibició total i l'eliminació completa de les armes nuclears, va dir el portaveu del Ministeri de Defensa, Yang Yujun dijous 29 de desembre.

Els països que posseeixen els majors arsenals d'armes nuclears al món han de prendre responsabilitats especials i primàries en el desarmament nuclear, va dir Yang.

En el Fòrum de Xiangshan que va tenir lloc l'octubre de 2016, les forces armades de la Xina i Rússia van anunciar que portarien a terme una segona perforació antimíssils el 2017, amb l'objectiu d'exercir la capacitat d'operació conjunta de la defensa aèria i la força de defensa antimíssils, va dir Yang.

Així mateix, el passat dia 27, el Ministre de Defensa de la Xina, Chang Wanquan es va reunir amb el seu homòleg bolivià Reymi Ferreira a Pequín.

Chang en el transcurs de la visita va dir que la Xina està disposada a tenir relacions militars amb Bolívia a un nou nivell.

Chang va parlar sobre els bons intercanvis militars entre els dos exèrcits en els últims anys, amb els esforços conjunts dels líders dels dos països.

Ferreira va agrair els diversos suports i l'assistència de la Xina a les forces armades de Bolívia i va desitjar enfortir la cooperació i impulsar les relacions entre els dos exèrcits.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid