Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans de comunicació
La USAP de Perpinyà dóna suport a la campanya de micromecenatge de Ràdio Arrels
13/12/2016 Comunicació
Ràdio Arrels, l’única emissora 100% catalanoparlant de les comarques del nord, ha activat una campanya de micromecenatge per finançar la seva nova pàgina web. La USAP, equip de rugby de referència, recolza la iniciativa oferint recompenses als donadors, amb l’objectiu de col·lectar 15.000 euros, fins al 21 de desembre.

Per acompanyar el seu creixement, Ràdio Arrels ha emprès una campanya de micromecenatge a través de la plataforma TotSuma. Aquesta iniciativa amb aportacions populars ja supera la meitat del seu objectiu de 15.000 euros. Per la recta final, fins al 21 de desembre, s’incentiva la participació de més contributors, amb el compromís de la USAP de Perpinyà. L’equip de rugby de referència als Països Catalans i a França, fundat el 1902 a Perpinyà, ha segellat un acord amb Ràdio Arrels, l’única emissora 100% catalanoparlant de Catalunya Nord.

El conveni firmat entre Ràdio Arrels i la USAP inclou l’oferiment d’un lot de vestimenta integral del club, amb samarreta, pantalons i mitjons oficials, com també d’una pilota oficial firmada pels seus jugadors del seu primer equip. Aquest regal exclusiu estarà reservat a un dels participants que abocaran 350 euros a la campanya.

La nova pàgina web de Ràdio Arrels, que s’estrenarà la primavera 2017, serà ergonòmica i adaptada a totes les pantalles. Aquest mitjà serà l’altaveu de la informació nord-catalana cap als Països Catalans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid