Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi Ambient
La Crida per Valls-CUP denuncia l'abocament de runa als Torrents
01/12/2016 Territori
La Crida per Valls CUP ha fet públic aquest vídeo per denunciar que, no només no s'ha retirat tota la runa que es va abocar provisionalment en el passat, sinó que aquests dies s'està utilitzant d'abocador. Ara com ara desconeixem d'on ve i estem fent les preguntes necessàries als responsables municipals.

Aquest abocador de runa situat al Carme, era provisional i s'està convertint en permanent. L'Ajuntament ha de donar una solució definitiva als enderrocs del barri antic, sense que suposi l'actual degradació de l'entorn hort dels alls i torrents.

La Cup troba intolerable que l'ajuntament estigui tramitant un POUM i un Pla Especial de Torrents per a la rehabilitació d'aquest espai natural i tingui nula sensibilitat per a la seva protecció.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid