Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibres
Es publicaran en català les ponències del Congrés internacional per commemorar la Revolució russa

Tigre de Paper edicions ha arribat a un acord per editar les ponències en català de Comunismo 17, congrés internacional per commemorar la revolució russa, que es farà a Roma

03/12/2016 Cultura

L'editorial Tigre de Paper ha anuncait que editarà les diferents ponències en català en un llibre. Apareixerà durant 2017 i altres editorials referencials a nivell europeu ho faran en les següents llengües: anglès, francès, espanyol, i naturalment italià.

L'editorial i l'associació organitzadora han firmat un conveni de col·laboració per difondre els resultats del congrés internacional per als lectors catalans.

Pensadors i intel·lectuals d'arreu del món han estat convidats per parlar i definir aquesta perspectiva: Slavoj Zizek, Paolo Virno, Etienne Balibar, Jacques Rancière, Wang Hui, Terry Eagleton, Toni Negri i Michael Hardt, per citar uns quants, diàleg amb activistes joves com la feminista francesa Morgane Merteuil, o Mario Candeias de la Fundació Rosa Luxemburg.

C17 és també una exposició d'art titulada La sensibilitat del Comú que explora els temes de les conferències. Serà inaugurada a la Galeria Nacional d'Art Modern de Roma el 14 de gener, i estarà oberta al públic fins al 22 de gener.

Els organitzadors de C17 estan llançant una campanya de micromecenatge per tal de finançar la iniciativa que és completament autogestionada, amb un objectiu de 19.000 euros (per més informació http://www.derev.com/c17rome/).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid