Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
comunicació
El Grup Barnils lliura el Premi Ramon Barnils de Periodisme d’Investigació 2016

A més d'entregar els guardons, la gala servirà de punt de trobada per les persones interessades en els mitjans de comunicació i el periodisme crític

07/12/2016 Comunicació

El Grup de Periodistes Ramon Barnils (GPRB) entregarà els guardons del Premi Ramon Barnils de Periodisme d’Investigació de 2016 el dimarts 13 de desembre al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona. En aquesta edició es premiarà el millor reportatge inèdit amb 1.300 euros i el millor reportatge ja publicat amb 700 euros.

Aquest és el segon any que el Grup Barnils promou aquest premi, que anys enrere havia atorgat el setmanari El Temps, amb la voluntat de reconèixer i estimular la pràctica del periodisme d’investigació. En aquesta ocasió, el Premi Barnils ha estat possible gràcies al suport dels supermercats Bonpreu-Esclat, l’Ajuntament de Sant Cugat, el Col·legi de Periodistes, la DO Terra Alta, el Born CCM i el diari ARA.

Un any més la gala de lliurament del Premi de Periodisme d’Investigació Ramon Barnils vol ser un punt de trobada dels periodistes dels Països Catalans i de totes aquelles persones interessades en els mitjans de comunicació i el periodisme crític. A les vuit del vespre, la Sala Moragues del Born CCM obrirà les seves portes per acollir l’acte, que comptarà amb l’actuació de la companyia teatral La Moribunda i la música del cantautor Joan Colomo per amenitzar la vetllada. També hi haurà espai per a les reflexions sobre la figura de Ramon Barnils, el periodisme d’investigació i la situació que viu el periodisme avui. L’acte, gratuït i obert al públic, tindrà un format àgil i breu que, en acabar, deixarà pas al brindis, les copes i la tertúlia.

El jurat del premi d’enguany està integrat per Antoni Bassas (diari ARA), Pep Gimeno (Cugat.cat), Neus Bonet (degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya), Francesc Viadel (professor de Periodisme de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna-URL), Helena López Vallejo (periodista a El Periódico) i Ferran Casas (president del Grup Barnils). Casas ha assegurat que mantenir la continuïtat del Premi és una de les prioritats del grup, juntament amb l’Anuari Mèdia.cat dels silencis mediàtics o la col·lecció de llibres Periodistes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid