Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cinema
Ventura Pons i Jordi Sànchez presenten "Le peuple interdit" als Cinemes Texas
22/11/2016 Comunicació

Aquest dijous a les 21h, els cinemes Texas de Barcelona acullen la projecció del documental "Le peuple interdit" (El poble prohibit) un llargmetratge d'Alexandre Chartrand. El director Ventura Pons i el president de l'ANC, Jordi Sànchez, presentaran l'esdeveniment.

Chartrand ha estat seguint els esdeveniments a Catalunya des de l'any 2006, i coneix bé el naixement de l'ANC, les consultes sobiranistes, la "V" o la consulta del 9 de novembre de 2014. "Haver estat testimoni del sorgiment del moviment d'independència a través de grans protestes em va donar ganes d'explicar-lo com un documental", diu Alexandre Chartrand. Aquí podeu veure el tràiler.

El documental destaca la participació ciutadana darrere l'activació del moviment d'independència català, mentre segueix personatges que estan directament involucrats en els principals esdeveniments de la tardor de 2014 a Barcelona i els que envolten la celebració de les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre del 2015.

Durant la realització del documental, els bitllets d'avió i allotjament del director van ser finançats mitjançant el suport d'activistes catalans a través d'una campanya de microfinançament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid