Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
educació
Unes 250 persones demanen una nova escola a Campos
29/11/2016 Educació

L'AMPA del CEIP Joan Veny i Clar del municipi mallorquí Campos ha aconseguit congregar unes 250 persones per demanar una nova escola. A la concentració, que ha tallat el trànsit, s'hi ha llegit un manifest criticant que ara a l'escola Joan Veny i Clar té 706 alumnes, tot i que està pensada per acollir-ne uns 400. Aquesta carència s'ha cobert amb dues aules i diversos banys prefabricats, però no ha comportat l'arribada de nous mestres ni s'han posat a jornada completa els que estan a mitja jornada. L'AMPA ha lamentat que "aquesta reclamació es va fer per primera vegada l'any 2008" i que encara segueixen esperant.

A més, s'ha criticat que malgrat totes les administracions mostren el compromís amb la construcció del nou centre, el temps passa i no es construeix. Així mateix, han denuniat que el solar on s'ha de construir l'escola encara té un problema de "deficiències" i que no sabem quines són ni perquè encara no estan solucionades. Tampoc, diuen, tenen constància què el projecte de construcció estigui començat ni que hi hagi una partida pressupostària per a la construcció de la nova escola.

Per això, han demanat a l'Ajuntament de Campos, Ibavi i Conselleria d'Educació que aclareixin i resolguin les deficiències del solar previst per l'escola nova per poder començar la redacció del projecte. També han reclamat a la Conselleria d'Educació que inclogui una partida econòmica per la construcció de l'escola nova de Campos als pressuposts de la comunitat pel 2017 i que, mentre no estigui construida l'escola nova, s'assigni al CEIP Joan Veny i Clar un mestre més de primària i que els tres mestres de suport d'infantil que estan mitja jornada passin a ser a jornada completa.

.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid