Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Càrnies en lluita
Lliurament a Vic dels premis Porc de Merda

Concentració de rebuig als Porc d'Or que es farà aquest divendres a les 7 de la tarda a la Xemeneia del Sucre (Vic)

03/11/2016 Laboral

Aquest divendres 4 de novembre se celebra a Vic l'entrega de premis Porc d'Or. L'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) del Departament d'Agricultura és qui organitza aquests premis, on reconeix anualment les “millors” explotacions porcines de l'Estat en diferents categories.

El Grup de Defensa del Ter, UCFR, els sindicats COS i CGT, i Càrnies en lluita hem organitzat una concentració de rebuig als premis Porcs d'Or on farem una entrega alternativa de premis: els Porcs de Merda.

Cada entitat entregarà un guardó de reconeixement a la mala tasca per part del guardonat en solucionar els diferents conflictes que genera la ramaderia porcina intensiva. Sota el lema «No és or, és explotació» volem denunciar tots els conflictes en el medi natural i socials que comporta aquest model de ramaderia porcina. Un model que produeix aliments de baixa qualitat, a baix cost, amb una gran petjada ecològica i enriquint només uns quants a costa del patiment de molts treballadors i treballadores tractats com a esclaus.

Amb aquest acte, també volem reivindicar un canvi de model agroalimentari global, i a Osona, cap a un model més sostenible, equitatiu, saludable i social. Volem una sobirania alimentària, perquè estem convençuts que podem produir i treballar dignament, sense abusos de cap tipus i continuant generant una riquesa qualitativament, i no només quantitativament, més justa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid