Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
VIH
El Comité 1r de Desembre commemora el Dia Mundial de la Sida
24/11/2016 Salut
Sota el lema “Estigma o Estima, Tu decideixes” la Plataforma Unitària d’ONG-SIDA reivindica el dret a l’estima, com a valor indispensable de lluita contra la por, la intolerància i l’aversió que es crea vers el virus d'imunodeficiència humana. Per això, el Comitè 1r de Desembre – Plataforma Unitària d’ONG-SIDA de Catalunya reivindiquen valors com la solidaritat, l’apoderament, la diversitat, la igualtat i la cooperació enfront de les actituds discriminatòries i l’estigma.

El Comité 1r de Desembre denuncia que fa més de dos anys de l’aprovació de l’Acord Nacional per fer front a l’epidèmia del VIH i contra l’estigma relacionat, i encara és hora que es desplegui el Pacte Social contra l’Estigma i la Discriminació. El C1D ha interpel·lat a les institucions exigint la posada en marxa dels mecanismes necessaris per a l’elaboració d’aquest, ja que entenen que el millor dels mecanismes de prevenció és la implicació de totes i tots en la destrucció de l’estigma i la lluita contra la discriminació.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid