Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
La Taula Ciutadana de Reus en defensa de la Salut Pública demana als partits coherència amb les seves declaracions

La majoria dels partits de Reus aposten per una sanitat pública, universal i de qualitat, de titularitat i de gestió pública

23/11/2016 Salut
Sanitat pública Sanitat pública

Segons les respostes que han rebut la Taula Ciutadana de Reus en defensa de la Salut Pública de la població abans del ple monogràfic convocat per aquest dijous. És per això que la Taula demana que posin en pràctica els seus criteris en defensa d'una sanitat universal pública i de qualitat, tal com també la majoria d'ells ho va indicar en el qüestionari preelectoral que els hi van fer arribar (Amb l'excepció de CiU, que va ser l'únic partit que no ens va respondre).

Davant d'aquestes respostes, la Taula considera que aquests criteris polítics han d'incloure, més enllà de paraules, una voluntat política d'obtenir una adequada partida pressupostària, i transparència en la gestió. Polítiques de personal que impliquin prou arbitrarietats, democratització i transparència en la política de personal, criteris d'equitat, mèrit, capacitat, salaris dignes i estabilitat en el treball. La disminució efectiva de les llistes d'espera pera especialistes i per a proves o intervencions. També mantenir els actuals Centres d'Urgències d'Atenció Primària. Esperem que l'actuació dels regidors sigui en benefici de tots els ciutadans i abandonin criteris sectorials.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid