Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gestió pública de l'Aigua
La CUP Poble Actiu s’encadena a les portes del Saló Iwater Barcelona per la remunicipalització de l’aigua

'El saló “Iwater Barcelona – Saló Internacional del cicle de l’aigua” ens ven la importància de “les claus per al futur del sector de l’aigua” però oblida deixar clar en la seva propaganda que emmarca aquest futur de l’aigua com una forma de fer negoci per empreses privades'

16/11/2016 Drets i Llibertats

Aquest matí, membres de la CUP Poble Actiu s’ha presentant a les portes del Saló “Iwater Barcelona – Saló Internacional del cicle de l’aigua”. Dos del seus militants s’han encadenat a les portes d’accés al Saló mostrant cartells defensant la remunicipalització del servei de subministrament domiciliari de l’aigua i el rebuig a la intervenció d’empreses privades en aquest servei.

Diverses persones de la CUP han donat suport a aquesta acció, emmarcada dins la campanya “Movem-nos, remunicipalitzem l’aigua” per empènyer el govern de Barcelona en Comú, Entesa i PSC a realitzar passos reals i efectius cap a la recuperació del servei pels municipis metropolitans.

Els Mossos d’Esquadra han identificat una desena de persones, incloses la regidora de la CUP Capgirem Barcelona Maria Rovira i el Diputat de la CUP al Parlament de Catalunya que mostraven cartells reivindicatius.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid