Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gestió pública de l'Aigua
La CUP Capgirem Barcelona registra una moció per la remunicipalització de l’aigua a la ciutat

A proposta de la formació, i emmarcat amb la campanya “Movem-nos, remunicipalitzem l’aigua!” el proper Plenari de l’Ajuntament de Barcelona votarà sobre la remunicipalització de l’aigua a la ciutat.

18/11/2016 Drets i Llibertats

La CUP Capgirem Barcelona ha presentat una moció que té com a objectiu el de treballar pel canvi de model de gestió actual, empresa mixta metropolitana, a una empresa 100% Pública de Gestió directa municipal.

En aquesta línia, la formació defensarà la creació d’una comissió d’estudi en el termini d’un mes per la municipalització del servei de subministrament domiciliari d’aigua. Demana l'organització d'una audiència pública per sotmetre a informació i debat ciutadà el model de gestió de l'aigua a la ciutat, que compti amb la presència de persones i col·lectius especialitzats en la qüestió, així com dels agents que actualment gestionen el servei i dotar de pressupost econòmic la comissió de cara a elaborar els informes tècnics i/o jurídics pertinents per desenvolupar la internalització del servei.

Per la CUP Capgirem Narcelona "És urgent fixar un calendari per desenvolupar el procés de municipalització del servei".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid