Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
residus
La Crida per Valls - CUP insisteix en la recollida porta a porta dins muralles

En el conjunt d'ordenances, reclama primers passos per la recollida de la brossa porta a porta al barri antic.

21/11/2016 Territori

La candidatura independentista torna a posar sobre la taula la necessitat de fer un canvi en les polítiques de residus de la ciutat, implantant el porta a porta pels immobles situats dins el clos de muralles, un sistema que ja s'ha començat a implantar en molts  pobles amb resultats exitosos. La CUP entén que és hora d'impulsar aquest tipus de canvi en la consciència de reciclatge de la ciutat, situant aquest tema com a prioritari en l'agenda política. No és la primera vegada que es posa sobre la taula aquesta proposta, doncs és una de les propostes importants que portava la Crida per Valls – CUP en el seu programa electoral de les passades eleccions municipals.

Dins l'apartat mediambiental d'al·legacions a les ordenances fiscals, torna a proposar una al·legació de bonificació a persones jurídiques per la utilització de la deixalleria municipal. Aquesta demanda, que ja es va acceptar en el seu dia per les persones físiques, és també una reclamació habitual de la candidatura.

Pel que fa a mesures de foment de l'associacionisme, la Crida per Valls – CUP presenta 4 al·legacions per rebaixar el cost de serveis municipals per entitats de la nostra ciutat: rebaixar a la meitat la taxa d'escombraries per entitats sense ànim de lucre, a la meitat també el cost per l'utilització de béns i instal·lacions municipals (a més de posar cost zero per altres serveis addicionals), l'anul·lació de la quota afegida de 3€ per practicant d'entitats vallenques per serveis d'educació física, i també la reducció a la meitat del cost per hores d'assaig d'equipaments dins la taxa de serveis culturals, així com baixar el percentatge que es queda l'ajuntament d'actes de pagament per la taquilla del 30%  al 15%. El grup anticapitalista entén que el fet de ser una entitat sense ànim de lucre ha de ser un plus afegit que l'ajuntament ha de tenir molt en compte a l'hora que aquestes puguin fer ús de les instal·lacions municipals i que l'ajuntament té el deure de donar suport, també econòmic, a aquestes entitats.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid