Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
deslocalització dels Jutjats de Violència sobre la Dona
Dones Juristes difonen un manifest contra la supressió de determinats jutjats de violència sobre la dona de Catalunya

A Ponent, les organitzacions Grup de Dones de Lleida, La Segarrenca, Marea Lila i Dona Pas estan recollint signatures per evitar la supressió dels Jutjats de Balaguer i Cervera.

 

25/11/2016 Gènere

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha fet una proposta al govern de l’estat perquè canviï la demarcació i planta judicial i suprimeixi diversos jutjats de violència sobre la dona d’arreu el territori català, que cedirien las competència a altres jutjats.

Davant d'aquesta possible situació, Dones Juristes fa uns dies van emetre un Manifest per dir No aquest nou atac als drets de les dones, contra les retallades i la deslocalització dels Jutjats de Violència sobre la Dona.

Concretament, perdrien les competències de violència els següents jutjats de Catalunya:

Demarcació de Barcelona:

Arenys de Mar, Berga, Cerdanyola del Vallès, Cornellà del Llobregat, El Prat del Llobregat, Esplugues del Llobregat, Igualada, L’Hospitalet del Llobregat, Martorell, Mollet, Rubí, Sant Boi del Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

Demarcació de Girona

Blanes, Figueres, La Bisbal de l’Empordà, Olot, Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Farners.

Demarcació de Lleida

Balaguer i Cervera

Demarcació de Tarragona

Falset, El Vendrell, Gandesa, Reus, Tortosa i Valls.


Recollida de signatures a les Terres de Ponent

A Ponent, les organitzacions Grup de Dones de Lleida, La Segarrenca, Marea Lila i Dona Pas estan recollint signatures per evitar la supressió dels Jutjats de Balaguer i Cervera.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid