Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Educació
Compromís per Cerdanyola denuncia el cas dels "27 i més"
17/11/2016 Drets i Llibertats

El proper dimarts 22 de novembre el treballador de la Universitat Autònoma de Barcelona imputat pel "cas 27 i més" Jordi 'Koki' Gassiot farà una xerrada al Museu de Ca'n Ortadó de Cerdanyola del Vallès. Ho farà acompanyat de la diputada de la CUP membre de la comissió d'Interior del Parlament de Catalunya Mireia Vehí i en Dani Martí, militant del SEPC UAB.

Koki Gassiot, veí de Cerdanyola, és un dels encausats entre les 27 persones investigades arran de l’ocupació del rectorat de la UAB al 2013. Tot i que ell no va participar en l’ocupació i tan sols va prendre part en una roda de premsa de suport a les reivindicacions dels ocupants la Fiscalia demana que se'l condemni a onze anys i cinc mesos de pressó.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid