Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Petit comerç
Badalona Comunicació i la Federació d'Associacions de comerciants signen un conveni per moure el petit comerç

L’acord pretén afavorir la promoció del comerç de proximitat a través de Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat de Badalona

29/11/2016 Economia

Badalona Comunicació i la Federació d’Associacions de Comerciants de Badalona han signat aquest migdia un conveni de col·laboració que té com a objectiu promoure el petit comerç local de la ciutat adherit a aquesta entitat afavorint la creació de finestres a Ràdio Ciutat de Badalona i Televisió de Badalona per a publicitar-se. De l’acord se’n beneficiaran directament més de 1.000 establiments comercials que pertanyen a 11 Associacions de Comerciants i Mercats Municipals repartits per tota la ciutat.

L’acord l’han signat el president de la Federació d’Associacions de Comerciants de Badalona, Joaquín Nocete, i el conseller delegat de Badalona Comunicació (l’empresa que gestiona els mitjans de comunicació públics de la ciutat), Josep Viñeta Balsells. L’acte oficial de signatura ha tingut lloc al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), seu de la Federació, i també hi han assistir diversos presidents de les Associacions de Comerciants i Mercats Municipals que la integren.

El conveni de col·laboració indica que Badalona Comunicació posa a l’abast de la Federació d’Associacions de Comerciants de Badalona un doble campanya de promoció dels establiments comercials de la ciutat a Ràdio Ciutat de Badalona i una altra a Televisió de Badalona.

Aquest acord facilitarà que el comerç de proximitat que hi ha a tots els barris de la ciutat i que es troba perfectament arrelat al teixit social badaloní es pugui donar a conèixer i promocionar a través de Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat de Badalona, mitjans de referència a la ciutat.

El president de la Federació d’Associacions de Comerciants de Badalona, Joaquín Nocete, ha manifestat que “aquest conveni de col·laboració pretén posar a l’abast del comerç de proximitat uns mitjans de comunicació como són Radio Ciutat de Badalona i Televisió de Badalona, donant a conèixer  la nostra oferta comercial amb la  marca ‘BADALONA COMERÇ’, que identificarà al comerç de proximitat amb els seus valors, de qualitat, confiança i sostenibilitat”.

Per la seva part, el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells, ha explicat que amb aquest conveni es fa una “aposta pels valors que porta incorporat el comerç de proximitat, un instrument fonamental per estructurar la ciutat i la seva gent. Creiem que això ha de formar part de la funció social que ens pertoca com a mitjans públics. Aquest comerç urbà fa barri, facilita la relació entre les persones, ajuda a la integració dels nouvinguts i dóna vida a la ciutat”.

 

La Federació d’Associacions de Comerciants de Badalona agrupa a totes les associacions de comerciants de la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid