Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#12-0 res a celebrar
Viladamat retorna la bandera espanyola a Llanos de Luna "en vista del desús que té" al municipi

L'equip de govern municipal està format per membres de la CUP amb majoria abasoluta.

14/10/2016

L'Ajuntament de Viladamat, coincidint amb la data del 12-O, ha retornat la bandera espanyola a la Delegació del govern espanyol en Catalunya. A l'escrit que s'acompanya es diu que "li fa entrega d'aquesta bandera en vista del desús que té en el nostre municipi i en particular a les nostres instal·lacions municipals".

A continuació s'indica que "El poble de Viladamet ja ha demostrat en reiterades ocasions la seva posició respecte aquesta ensenya, és evidentper tant que ja mai més, per mètodes democràtics, aquesta bandera tornarà onejar al nostre municipi".

L'equip de govern que signa l'escrit dirigit a la delegada de l'estat espanyol a Catalunya s'acomiada tot dient que "Essent coneixedors del respecte que té a la democràcia ia l'estima que té per l'esmentada bandera, ningú millor que vosté per a la seva custodia".

Cal remarcar que l'equip de govern municipal està format per membres de la CUP amb majoria abasoluta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid