Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#sensepor
Som Joan Coma: mai no caminaràs sol

La plaça del Pes de Vic s'ha quedat petita per donar suport a al regidor de la CUP Capgirem Vic, Joan Coma 

24/10/2016 Lema

Sota una pancarta gegant on es podia llegir "Mai caminaràs sol" la plaça del Pes de Vic s'ha omplert de gom a gom aquesta tarda per solidaritzar-se amb Joan Coma, després que aquest matí s'hagi negat a anar a l' Audiència Nacional a declarar com a investigat d'incitar a la sedició.

Al matí, a la mateixa hora que s'havia de presentar el regidor de la CUP de Vic Joan Coma davant de l'Audiència Nacional espanyola ha estat present a la roda de premsa que s'havia convocat a l'entrada de l'Ajuntament on s'ha refermat amb la piulada d'ahir al vespre on deia que no aniria a declarar avui a Madrid com a investigat per un presumpte delicte de sedició.

Durant la roda de premsa, Coma també ha dit que "No reconeixem l’autoritat de cap tribunal per sobre dels nostres drets fonamentals" i ha remarcat que "la desobediència és el camí"

Darrera de Joan Coma hi havia una pancarta on es podia llegir "Per les llibertats, ni un pas enrere". A l'acte hi han assistit una àmplia representació del Parlament i de les entitats catalanes: Entre altres hem pogut veure nombrosos diputats de la CUP, com ara la Ganriela Serra, Mireia Boyai Benet Salellas; Jordi Turull (PDECat), Marta Rovira (ERC), Albano Dante Fachin (CSQP), Jordi Sànchez (ANC), Jordi Cuixart (Òmnium Cultural) i Neus Lloveras (AMI).

Fa uns dies, el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, denunciava en un  un informe adreçat al Comissari Europeu de Drets Humans que “s’està produint a Espanya una deriva perillosa de restricció indeguda de la llibertat d’expressió”. Ribó ho afirmava en un informe sobre el cas de Joan Coma Roura. El Síndic manifestava que l’actuació contra Coma Roura s’emmarca en “una persecució sistemàtica de la Fiscalia General de l’Estat contra la llibertat d’expressió política”, segons informa l'Observatori del procés.

L’acusació fa referència a algunes declaracions del regidor, el 9 de desembre, en el marc del debat sobre la moció de suport a la declaració de ruptura amb l’estat espanyol, aprovada al Parlament el 9 de novembre. “Nosaltres sempre hem dit que per fer la truita caldrà trencar els ous”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid