Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat amb la presidenta Forcadell

Seguim amb el rumb traçat cap a la República Catalana Independent:

llei de transitorietat, referèndum, eleccions i procés constituent

Des de Drassanes per la República Catalana ens sumem a les mostres de solidaritat envers la Presidenta Carme Forcadell un cop s'ha fet públic l'encàrrec de la Fiscal General de l’Estat, Consuelo Madrigal, al Fiscal Superior de Catalunya, José M. Romero de Tejada, per a que presenti una querella davant la Sala del Civil i Penal del TSJC contra la Presidenta del Parlament pels suposats 'delictes' de “prevaricació” i “desobediència” arran d'haver permès la votació de les conclusions de la Comissió d’Estudi del Procés Constituent i volem manifestar que:

  • Aquesta decisió -absolutament arbitrària- l'emmarquem en la permanent negació i persecució de la voluntat popular dels catalans per part dels poders de l’Estat, el que suposa també un acte contra una part considerable del nostre Poble.

  • Les institucions polítiques i judicials del l'estat espanyol, hereves del règim franquista, malgrat que ho intentin de mil maneres: anul·lant consultes democràtiques, suspenent lleis aprovades pel nostre Parlament, presentant querelles, etc han de saber que no els reconeixem cap dret a decidir o condicionar el nostre futur polític.

  • Manifestem que no hi ha cap altra alternativa que no passi per la ruptura política amb un règim en descomposició i seguir amb el rumb traçat: enllestir les estructures d'estat i aprovar la llei de transitorietat jurídica, celebració del referèndum d'independència, eleccions constituents i inici del període constituent de la nova República Catalana.

  • Cal estar atents a possibles convocatòries, convertint les mostres de solidaritat als nostres representants públics en sòlides demostracions de suport al procés constituent de la nova República Catalana Independent.

 

Països Catalans, 17 d'octubre de 2016

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid