Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
12-O Res a celebrar
Pujada al Turó de l'Home per exigir el tancament de la base militar

L’acte, que està previst pel proper 12 d’octubre, es planteja com una mobilització popular. Una caminada reivindicativa fins a puig Sesolles i, un cop allà, encerclar la base militar, tot plegat amb un to festiu.

07/10/2016 Territori

Les Assemblees Locals de les CUP, d’una i altra vessant del Montseny han iniciat la campanya "Recuperem el cim!". L'objectiu es el d'exigir al Ministeri de Defensa espanyol  el desmantellament de la base militar de comunicacions, la retirada de les tanques i els filats i la renaturalització del cim que té des del 1975, al puig Sesolles, al costat del turó de l'Home i el seu retorn al poble català.

Coindint amb el 12 d'Octubre, s'ha convocat un acte plantejat com una mobilització popular. Una caminada reivindicativa fins a puig Sesolles i, un cop allà, s'encerclarà la base militar. Tot plegat amb un to festiu, amb música, pica-pica i paraules de la diputada de la CUP Gabriela Serra, el director de la Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny, Carles Lumeras, i l'advocada Montserrat Vinyets.

 

Programa:

9.00 pl. Comte del Montseny. Surt l'autocar cap a Passavets, a Santa Fe, des d'on iniciarem la pujada al turó de l'Home (inscripció al bus)

10.00 Passavets, Santa Fe. S'inicia la caminada popular cap al turó de l'Home.

12.00 Puig Sesolles, turó de l'Home. Acte reivindicatiu amb música, pica-pica i paraules de la diputada de la CUP Gabriela Serra, el director de la Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny, Carles Lumeras, i l'advocada Montserrat Vinyets.

13.00 Baixada fins a Passavets, per tornar en autocar a Sant Celoni.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid