Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Poble Lliure es presenta a Lleida
18/10/2016 Política
Poble Lliure organitza un acte amb la participació de Mireia Boya, Antonio Baños, Ramon Usall i Guillem Fuster.

L'organització sorgida el 2014 de la confluència de militants i organitzacions de l’esquerra independentista, entre elles l’històric Moviment de Defensa de la Terra, es presenta a Lleida el proper divendres, 21 d’octubre, a les 7 de la tarda, amb un acte públic a la Sala Jaume Magre. Poble Lliure Ponent té militants a les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell.

L’acte consistirà en un debat entorn de la República dels Països Catalans i comptarà amb representació parlamentària de la CUP-Crida Constituent, candidatura que té el suport i la participació de Poble Lliure. Cal destacar la participació a l’acte de l’actual presidenta del grup parlamentari de la CUP, la diputada aranesa Mireia Boya, i els exdiputats Ramon Usall i Antonio Baños, caps de llista per Lleida i Barcelona, respectivament. El portaveu nacional de Poble Lliure, Guillem Fuster, completa la llista de ponents.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid