Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Milers de persones donen suport a Carme Forcadell davant del Parlament

Jordi Sànchez fa una crida a participar en una manifestació pel diumenge 13 de novembre 

21/10/2016 Política

Aquest vespre, milers de catalans s'han concentrat davant del Parlament per defensar les seves institucions. Han seguit la convocatòria feta per l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència, amb el lema "Per la democràcia, defensem les nostres institucions".

Els concentrats han fet crits a favor de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, acusada per la Fiscalia de desobediència. Ella mateixa ha pogut saludar els presents un cop ha acabat la seva activitat al Parlament. També s'han fet crits a favor de la independència i amb els lemes "sense por" i "fora la injustícia espanyola".

Aquesta ha estat la resposta ciutadana a la querella que ha presentat la fiscalia contra Forcadell, a qui acusa de desobediència i prevaricació. Fins al Parlament hi han anat també representants de la classe política, entre ells l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a més de diputats de Junts pel Sí, la CUP i Catalunya Sí que es Pot.

Per la seva banda, el president de l'ANC Jordi Sànchez ha anunciat als mitjans de comunicació que aquesta és la primera de moltes mobilitzacions que es faran, la següent, el 13 de novembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid