Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi ambient
La Taula de Medi Ambient organitza una sortida a la 'Montcada degradada'

Aquest dissabte a les 9h al Parc de les Aigües/Passarel·la Riu Besòs de Montcada i Reixac

04/10/2016 Territori

La Taula de Medi Ambient ha organitza aquest dissabte una sortida per donar a conèixer els espais degradats a l’entorn del riu Besòs i la problemàtica sobre els accessos al Parc de la Serralada de Marina.

L’objectiu del recorregut, d’uns 10 quilòmetres, és denunciar el mal estat d’alguns de les entrades al parc i demanar la seva dignificació.

El punt de sortida serà la passarel·la sobre el riu Besòs a l’alçada del Parc de les Aigües, a les 9h, i s’acabarà aproximadament cap a les 14h a la zona de l’escola La Salle. Les persones assistents hauran de portar aigua, menjar i roba còmoda. Les inscripcions s’han de fer a través de l’adreça electrònica taula.mamir@gmail.com.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid