Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
La CUP Banyoles realitza una acció per promocionar la llengua catalana a les fires

La formació critica la inacció de l’equip de govern en aquest assumpte

21/10/2016 Llengua

La CUP Banyoles ha dut a terme divendres 21 d’octubre al matí una acció per promocionar el català a les fires de Sant Martirià. Membres de la formació han repartit cartells i altres materials entre les parades i atraccions de la fira.

La formació havia plantejat en la junta de portaveus que va convocar el 19 de setembre la necessitat d’engegar una campanya per enfortir la presència de la llengua catalana en les fires de Sant Martirià. Des de l’equip de govern no es va prendre cap compromís al respecte. De fet, el material que ha repartit la CUP Banyoles entre els firaries va ser editat l’any passat pel Consorci per la Normalització Lingüística amb la col·laboració de l’Ajuntament de Banyoles i el Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

De tota manera, el consistori no ha fet cap pas per fer-ne difusió ni repartir-lo. Davant d’aquesta situació, la CUP ha decidit impulsar la campanya perquè el català tingui més presència a les fires.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid