Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Escola Pública
La Crida-CUP de Granollers s'adhereix al manifest en defensa de l'Educació Pública de l'Assemblea Groga

Dona suport a la manifestació convocada pel proper dissabte 12 de novembre a les 5 de la tarda a la plaça Universitat de Barcelona.

28/10/2016 Educació

Davant les retallades i l’agressió permanent a la qualitat de l'educació, per part del Departament d’Ensenyament i del Ministeri d’Educació, la Comunitat Educativa es mobilitzarà un cop més en defensa de l’Educació Pública, per tal d'exigir que les administracions responsables assumeixin les seves responsabilitats i pugin la inversió en educació fins al que marca la llei catalana: 6% del PIB, que és la mitjana d’inversió de la Unió Europea.

Amb el manifest, al qual ens hi adherim, des d'Assemblea Groga es vol denunciar una política de matriculacions i educativa que enfronta les famílies i fa competir les escoles per la matrícula, augmenta les ràtios, tanca línies de la pública, redueix plantilles i augmenta les hores lectives del professorat, aplica una retallada d'un 19% a la pública i només d'un 4% a la concertada, aplica la LOMCE contra el criteri del Consell Escolar de Catalunya, parla de coeducació mentre manté el finançament d'escoles d’elit que segreguen per sexe, a l'hora que precaritza la tasca docent mantenint un 30% de la plantilla amb caràcter d'interinatge.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid