CUP NORDORIENTAL
L'alcalde de Celrà contesta al Subdelegat del govern espanyol

L'alcalde de Celrà (Dani Cornellà, CUP) contesta al Subdelegat del govern espanyol avisant-lo que "cap representant de l'Ajuntament de Celrà assistirà a la seva festa"

09/10/2016 Política
L'alcalde de Celrà contesta al Subdelegat del govern:

Benvolgut Subdelegat,

Cap representant de l'Ajuntament de Celrà assistirà a la seva festa, desde fa cinc anys (2012) vam declarar el 12 d'octubre com a no festiu i obrim l'Ajuntament amb tota normalitat, l'equip de govern i els treballadors i treballadores que volen treballen durant tot el dia.

El 18 de setembre del 2012, el ple municipal de Celrà va aprovar la moció "Declaració d'independència de Catalunya" a instància de Celrà per la independència - ANC. En aquell moment l'alcalde Dani Cornellà va defensar la moció i va ser aprovada. Des del 2012 l'Ajuntament de Celrà ha obert cada any el dia 12 d'octubre.
Aquest any l'equip de govern treballarà al llarg del dia, programant una reunió del govern de 9 a 12h i posteriorment una trobada veïnal al consistori per elaborar de forma participativa l'ordenança de circulació de Celrà. L'edifici municipal obrirà tot el matí amb normalitat, també funcionarà la Biblioteca en horari normal de matí i tarda, el servei de joventut i una part de la brigada municipal.

Atentament,

Dani Cornellà
Alcalde
Ajuntament de Celrà