Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Judici per l’agressió de 2 mossos a un independentista el 12 d’octubre de 2012

La brutal agressió contra Pau Andalús, independentista que es manifestava el 12 d’octubre del 2012, serà jutjada quatre anys després dels fets: el 17 d’octubre.

14/10/2016 Drets i Llibertats

L'agressió contra  l'independentista que es manifestava el 12 d’octubre del 2012 serà jutjada aquest 17 d’octubre. Segons el grup antirepressiu Alerta Solidària som davant d’una "petita gran victòria". I hi ha tres motius per considerar-la com a tal:

"Els agressors no hauran quedat del tot impunes. Arribats fins aquí els ha costat un preu, pel moment, si bé baix, però real. Veure’s sotmesos a aquest procés judicial i també a un judici social no els deixa indiferents. Com tampoc els deixa tranquils la possibilitat d’una sentència adversa. De no ser així, l’agent Miguel Ángel Reyes Grados, de grosses celles, no s’hauria presentat a una declaració en seu judicial havent-se les afaitat per evitar ser reconegut com l’agent dels cops al cap d’en Pau.

En segon lloc, i malgrat el silenci mediàtic imposat pels principals mitjans de comunicació, s'obté una nova oportunitat per situar, un cop més, la impunitat policial sobre la taula. S'aconsegueix que se’n torni a parlar. Generar una confrontació en què una vegada més es veurà el Departament d’Interior defensant allò indefensable i les entitats socials de denúncia contra la violència policial proposant mesures concretes, fàcils, assequibles pressupostàriament per eradicar l’abús i la impunitat.

I finalment, i del que n’estem més orgulloses, perquè hem vist com aquell qui va ser colpejat de manera brutal, que va quedar impedit de la visió d’un ull durant setmanes, que va veure’s sotmès a la detenció i judici per no haver fet res més que manifestar-se contra el genocidi espanyolista celebrat cada 12 d’octubre, en Pau Andalús, segueix en peu, ferm, valent, actiu i disposat a donar la cara, com un militant més, en la lluita per la llibertat nacional i social del nostre poble."

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid