Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LOMQE
EL SEPC rebutja la convocatòria de vaga del 26-O organitzada pel SE

"El SEPC i el Moviment Estudiantil, coordinadament amb altres agents, fa anys que lluita contra la LOMQE però sembla que pel SE només és la seva lluita unilateral la que portarà a la derogació d’aquesta imposició".

 

21/10/2016 Educació

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha emès un comunicat on explica el seu posicionament de rebuig a la vaga corganitzada pel Sindicato de Estudiantes (SE). Tot i iaxí, el SEPC indica que  "es comprometem a seguir amb la lluita que dia a dia s’està desenvolupant als diferents Instituts i Universitats dels Països Catalans en contra la LOMQE, la LEC, el 3+2, per tal de construir l’educació que volem entre totes".

En la nota del SEPC, qualifia el SE "d'afí a CCOO i PSOE, "és clarament espanyolista i actua segons el que uns líders posats a dit decideixen a Madrid, per tant no té en compte les realitats de les diverses nacions oprimides de l’Estat Espanyol".

Per al SEPC,  "Altra vegada, aquesta vaga ha estat convocada unilateralment, completament d’esquenes al gruix d’organitzacions i assemblees que treballen dia a dia per bastir una educació publica i de qualitat. Entenem doncs, que aquestes dinàmiques danyen la base del Moviment Estudiantil i contribueixen a la desmobilització i l’organització de les estudiants en sindicats de base".

També manifesta el SEPC que no es consideren representants per la seva lluita "el SE no treballa amb les estudiants. Treballen per mantenir unes subvencions que el hi atorga el Gobierno de España, amb la qual cosa el grau de confrontació i la capacitat de defensar els interessos de l’estudiantat es veu disminuïda en tant que aquest sindicat depèn de les ajudes que si es produís aquesta confrontació les deixarien de rebre i com a conseqüència la gent que s’aprofita d’elles perdria l’interes en el moviment".

Per aquests motius, el SEPC no secunda la vaga, i fa una crida a "tot l’estudiantat a organitzar-se al si del Moviment Estudiantil de base perquè entenem que l’única força capaç de fer front a aquestes imposicions espanyoles i europees és la de les estudiants organitzades que lluiten dia a dia als seus centres educatius i als carrers".

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid