Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Okupació
El nucli de la CUP de Les Corts dóna la "benvinguda al nou espai alliberat" al districte barceloní
19/10/2016 Drets i Llibertats

La formació ha manifestat  en un comunicat que "la CUP les Corts estarà al costat del nou espai que aporta noves iniciatives als nostres barris" i els ha donat la benvinguda. En el text també es demana al Districte de Les Corts  "com institució més propera que és respectiu el camí iniciat pel jovent del barri i que hi hagi diàleg amb el moviment veïnal i associatiu per tal de que el nou espai alliberat, situat al carrer Benavent 25, sigui útil per a tothom".

En la nota es remarca que l'habitatge a les Corts, com a tot arreu, pateix les conseqüències d'un sistema especulatiu sense fre i per aquest motiu, "El jovent expulsat a viure fora del seu barri pels alts preus del lloguer i ja no dir-ho de compra".

"La Benaventurada", nom amb el que finalment s'ha batejat l'espai alliberat, és un edifici, abandonat fa 8 anys i en un estat deplorable que a poc a poc serà netejat i renovat per encabir un centre social i segurament, amb la rehabilitació que s'engegarà, habitatge digne per a persones joves i no tant joves expulsades per un mercat que no hauria d'existir, tal com apunta el comunicat. El propietari del deute d'aquest edifici està mans del Sareb.

Dissabte passat, un grup de joves de les Corts van okupar aquest espaiEl joves van indicar que iniciaven el "projecte amb ganes i molta força", tot dient que "Aquest espai neix de la necessitat de joves del barri per trobar un espai on créixer, crear punts de trobada i fer front a problemàtiques comunes entre el jovent". Durant el cap es van dedicar a netejar l'habitage.  

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid