Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
El moviment veïnal de Barcelona lliura 14.492 signatures al Parlament exigint la defensa de la sanitat pública

El moviment veïnal de Barcelona lliura 14.492 signatures al Parlament exigint la defensa de la sanitat pública

18/10/2016 Salut
El moviment veïnal de Barcelona lliura 14.492 signatures al Parlament exigint la defensa de la sanitat pública El moviment veïnal de Barcelona lliura 14.492 signatures al Parlament exigint la defensa de la sanitat pública

Demà dimecres 19 d'octubre les associacions veïnals barcelonines lliuraran als diferents grups parlamentaris un total de 14.492 signatures en defensa del sistema públic de salut i exigint que acabi d'una vegada per totes l'activitat privada als centres sanitaris públics.

A les 12 del matí es concentraran a les portes del Parlament, per reunir-se a les 12,30 hores amb els portaveus de Salut dels diferents grups parlamentaris i fer el lliurament de les signatures i del manifest, que podeu consultar al següent enllaç.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid