Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pel dret a decidir
El Consell de la Federació d’Indústries de la Construcció i la Fusta de CCOO es referma pel dret a Decidir

Exigeix l'immediat sobreseïment de totes les accions sancionadores,siguin administratives o penals que es segueixen com a conseqüència de la defensa del exercici del dret a decidir dels ciutadans.

26/10/2016 Política
El Consell de la Federació d’Indústries de la Construcció i la Fusta de CCOO es referma pel dret a Decidir, tal com ho va fer el sindicat en la seva declaració aprovada en el seu X Congrés "en el nostre ple suport a la voluntat sobirana del poble de Catalunya per decidir lliurament el seu futur de manera democràtica.

El sindicat considera inacceptables les amenaces del Govern espanyol contra un parlament democràtic, cosa que representa un atac directe contra la sobirania del poble català i ens referma en el seu suport a la Mesa i la Presidenta del Parlament i a les decisions democràtiques del Parlament. "Volem donar el nostre total suport als càrrecs electes imputats per les seves actuacions en l’exercici de les seves funcions com a representants del poble català i molt especialment a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, davant la demanda d’actuació penal per part del govern del Partit Popular".

En aquesta línia, exigeix l'immediat sobreseïment de totes les accions sancionadores, siguin administratives o penals que es segueixen com a conseqüència de la defensa del exercici del dret a decidir dels ciutadans. Així com també que, de forma immediata el Govern d’Espanya s’obri al diàleg que reiteradament demana el Govern de la Generalitat a fi de que es pugui concretar el dret a decidir dels catalans mitjançant un referèndum democràticament acordat.

El sindicat emplaça tota la ciutadania i en especial al conjunt dels treballadors i treballadores del nostre sector productiu a donar suport al Parlament i denunciar les actituds autoritàries i els atacs del Govern espanyol a les nostres institucions democràtiques, on resideix la sobirania del poble català.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid