Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#sensepor
Concentracions a Tortosa i Reus en suport de Joan Coma

La portaveu de la CUP Terres de l’Ebre, Carme Abril, ha destacat que Joan Coma «ha actuat des de la llibertat per la llibertat»

26/10/2016 Drets i Llibertats

Aquest vespre desenes de persones s'han concentrat davant dels ajuntaments de Tortosa i Reus en suport de Joan Coma.

A Tortosa, La portaveu de la CUP Terres de l’Ebre, Carme Abril, ha destacat que Joan Coma «ha actuat des de la llibertat per la llibertat» no reconeixent l’autoritat de cap tribunal per sobre dels nostres drets fonamentals, la desobediència per la via pacífica, contra els jutjats que persegueixen les idees polítiques, sense missatges violents ni carregats d’odi, ans al contrari, responent pacíficament als atacs antidemocràtics, atacs a la llibertat d’expressió, a la llibertat de defensar qualsevol idea de manera democràtica al carrer i a les institucions.

Abans de la lectura del manifest, Abril ha recordat que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha acceptat a tràmit la denúncia de prevaricació i desobediència a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, també ha fet menció a les regidores de l’ajuntament de Badalona, que van obrir l’ajuntament el dia 12 d’octubre, a l’alcaldessa de Berga que es va negar a treure l’estelada de l’ajuntament per ordre de la Junta Electoral, destacant que totes tenen el suport popular i institucional, que aquest suport s’ha de fer efectiu per totes bandes i en el cas que hi haja ordre de detencions que el govern no permeta que els mossos les efectuen.

Finalment, a través del manifest s’exigeix que s’ature el procés judicial contra els representants elegits democràticament, es denuncia l’obsessió, l’abús i la desproporció en el comportament de l’actual govern espanyol, sota l’escut dels tribunals, que es defense la democràcia amb la convicció que quan s’ataca un càrrec elegit democràticament s’està atacant directament la ciutadania i el conjunt dels càrrecs electes, que es mostre la solidaritat envers tots els càrrecs electes del país i es reclama a l’administració catalana que s’assegure la cobertura política, legal i econòmica a les persones encausades.

La CUP Terres de l’Ebre va convocar els partits polítics, sindicats i les entitats ebrenques ahir a les 20h davant l’ajuntament de Tortosa per manifestar el suport al Regidor de Vic Joan Coma Roura. L’AMI, l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, CATAC, USTEC, CGT, ERC, ICV, Movem Tortosa, Demòcrates, PDEC, Podem, EQUO i CUP acompanyades de desenes de persones es van concentrar per manifestar unànimement el seu suport.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid