Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Acte central de la campanya de suport a les encausades pel «Cas Bershka»
17/10/2016 Drets i Llibertats
El proper dimecres 19 d'octubre, a les 19h, l'Antiga Audiència de Tarragona acollirà l'acte polític central de la campanya de suport a les encausades en el procediment judicial conegut com a «Cas Bershka», organitzat per Cau de Llunes i Alerta Solidària.

La convocatòria té l'objectiu de donar a conèixer els fets que van originar l'actual procés judicial, el passat 7 de gener de 2009, quan el col·lectiu feminista realitzava una acció simbòlica consistent en resseguir la silueta d'una noia amb un guix de pissarra, per denunciar la pressió estètica. L'acte també té l'objectiu d'emplaçar a l'Ajuntament de Tarragona a retirar l'acusació particular que manté en el cas.

L'advocat de les tres encausades, entre les quals es troba la regidora de la CUP Laia Estrada, Carles Perdiguero, del col·lectiu Ronda, juntament amb la diputada de la CUP-CC Anna Gabriel i el Secretari General de la CGT de Catalunya i també encausat en el cas «Som27imés», Ermengol Gassiot, protagonitzaran les intervencions més destacades. Les mateixes encausades també duran a terme una intervenció, i les actuacions del cantautor Cesk Freixas i el grup Tornavís Teatre amenitzaran l'acte polític.

Per últim, l'endemà de l'acte polític, el dijous 20 d'octubre, Cau de Llunes durà a terme una roda de premsa juntament amb la CUP per tal d'explicar la moció que presenten conjuntament emplaçant l'Ajuntament a retirar-se de l'acusació particular, i que compta amb el suport d'un bon nombre d'entitats de la ciutat.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid