Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Premsa
Surt el número 141 de 'Carrer', dedicat al nomenclàtor de Barcelona
28/09/2016 Comunicació

Sota el títol “Noms, poder i ciutadania” el dossier del nou número de la revista de la FAVB recull un seguit d'articles que reflexionen sobre els noms dels carrers i espais públics de la ciutat.

Dedicat el tema d'entrada al record de l'enderroc del barri del Somorrostro ara fa 50 anys, i diverses cròniques a, entre d'altres temes, la derrota del moviment veïnal que ha suposat la sentència de l'hotel del Palau, la polèmica posada en marxa de la superilla del Poblenou, els 15 anys del projecte de Can Masdeu o l'estat actual del mercat de Sant Antoni.

Podeu trobar la revista en paper als punts de distribució habituals (consulteu el llistat per barris a la pàgina 30), o al local de la Favb.

I com sempre, podeu baixar Carrer en pdf des de la web de la Favb, al següent enllac: www.favb/carrer141

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid