Repressió
Sense acord entre les feministes encausades de Palma i el Bisbat
27/09/2016 Drets i Llibertats

La reunió entre les feministes encausades per l'acció a favor de l'avortament a l'església de Sant Miquel i membres de la jerarquia de l'església catòlica, encapçalats pel Bisbe Sebastià Taltavull ha acabat sense acord, segons ha informat dBalears

L'escull principal ha estat l'exigència per part dels representants de l'Església de que les activistes demanin perdó. Les feministes han lamentat el dolor moral causat a persones concretes, però han explicat que per una acció de protesta no es demana perdó. Tot i que la reunió que ha durat més d'una hora ha conclòs sense acord, s'ha decidit mantenir oberta la via de contacte a través dels respectius advocats.

Cal recordar que malgrat que la fiscalia demana un any i mig per cada una de les 6 feministes i l'acusació formulada pel bisbat, en demani quatre per a cada una d'elles Per la seva banda, les feministes encausades han manifestat en diverses ocasions que "no volem demanar perdó, ja que els fets que varen ocórrer el passat 9 de febrer del 2014 a l'església de Sant Miquel, foren totalment conscients i voluntaris".