Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MITJANS DE COMUNICACIÓ
Possible tancament definitiu d'Intereconomía

Alguns mitjans han anunciat que el canal ultradretà tancarà definitivament el proper 20 d'octubre

23/09/2016 Comunicació
Alguns mitjans han anunciat que el canal ultradretà tancarà definitivament el proper 20 d'octubre per impagaments a Hisenda durant l'últim any i mig.Tot i que La Gaceta posa en dubte el tancament el que està clar és que Intereconomía Corporación i Intereconomía TV deuen un total de 8.029.667 i 3.123.546, tal com figura a la llista de morosos publicada per Hisenda, i això els pot fer obligar a tancar. 18 mesos després d'entrar en concurs de creditors el canal ultra segueix sense pagar els seus deutes a proveïdors. De fet, diversos extreballadors segueixen sense cobrar. Al conegut presentador Josep Pedrerol se li deuen uns 500.000 euros i, tot i que ha demandat a l'empresa, no ha rebut res des que va deixar la cadena el 2013 -precisament perquè no li pagaven el seu salari-.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid