Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EUSKADI I GALÍCIA
Els partits conservadors es mantenen en les eleccions autonòmiques celebrades avui a l’Estat espanyol

I avança la tendència al canvi
A la Comunitat Autonòmica Basca ha guanyat el PNB amb 29 diputats i a Galícia el PP ha obtingut majoria absoluta amb 41 diputats. I l'esquerra espanyolista i moderada (PSOE-PSE) s'enfonsa mentre Bildu manté la seva força.

25/09/2016 Internacional
A la Comunitat Autonòmica Basca el PNB ha obtingut una àmplia victòria a les eleccions al Parlament de Gasteiz, a l'assolir 29 escons, amb el 99% escrutat; EH Bildu es manté com a segona força amb 17 escons; Elkarrekin Podemos aconsegueix 11 representants; el PSE n’aconsegueix 9, els mateixos que el PP. Ciudadanos no entra al Parlament tot i que va rebre el suport d'ex-dirigents d'UPyD.

A Galícia els resultats provisionals (93,78% escrutat) d'aquesta nit electoral apunten que el PP revalida la majoria absoluta amb 41 diputats i En Marea supera el PSOE en vots (18,85% enfront del 17,89%). Tots dos aconseguirien 14 diputats. El BNG assoleix sis actes i C's es queda fora del Parlament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid