Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Fora les forces d'ocupació"
La CUP demana la prohició de les pràctiques militars al Parc Natural de la Serra de Collserola

Ratificant així els acords del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola i del Parlament de Catalunya.

22/09/2016 Drets i Llibertats

La CUP Poble Actiu a l’Àrea Metropolitana presentarà al Consell Plenari de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, a les comissions pertinents i al Ple de la Diputació de Barcelona una moció on demanarà "Prohibir l’exercici de practiques militars al Parc Natural de la Serra de Collserola, ratificant així els acords del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola i del Parlament de Catalunya".

La petició inclou que cal  "Instar al Consorci del Parc Natural de Collserola i als Ajuntaments afectats a requerir la presencia de la Policia Local i/o Mossos d’Esquadra per tal de garantir tant el present acord com els presos pel Parlament de Catalunya, Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, Ajuntaments de Molins de Reis, Esplugues de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, i impedir l’accés al Parc Natural de les unitats militars".

A més de " Instar la incoació del corresponent expedient sancionador a l’Exercit de Terra Espanyol per l’incompliment de les ordenances del Parc Natural de Collserola i la legislació medi ambiental vigent".

Per a Maria Rovira, Regidora de la CUP a l’Ajuntament de Barcelona i Diputada a la Diputació de Barcelona, : “Aquesta situació és una vergonya! Des del 2011 diferents municipis pròxims al Parc Natural de Collserola estan demanant i manifestant el seu rebuig a que si realitzin maniobres militars, creiem que és hora d'acomplir les demandes veïnals.”

Aitor Blanc,  Regidor de Som Gramenet a Sant Coloma de Gramenet i portaveu de la CUP Poble Actiu a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, puntualitza que “No volem maniobres militars al Parc Natural de Collserola volem les de forces d'ocupació fora del Parc i fora dels Països Catalans. No podem admetre invasions militars en espais naturals com el Parc de Collserola.”

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid