Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat popular
La CUP convoca un Consell Polític més GAP per debatre l'estratègia parlamentaria dels propers mesos

Amb l'objectiu de compartir, assumir i ratificar col·lectivament la futura estratègia institucional al Parlament de Catalunya, per exhaurir la legislatura garantint el dret a l'autodeterminació de Catalunya.

20/09/2016

El Secretariat Nacional de la CUP d'acord amb el Grup Parlamentari han convocat avui un Consell Polític i Grup d'Acció Parlamentària (GAP) pel proper dissabte 24 de setembre. La reunió cupaire vol compartir, assumir i ratificar col·lectivament la futura estratègia institucional al Parlament de Catalunya, per exhaurir la legislatura garantint el dret a l'autodeterminació de Catalunya. El debat girarà entorn als reptes dels propers mesos i com aquests poden servir per verificar la predisposició del Govern a culminar la legislatura amb l'objectiu que va iniciar-se. La convocatòria respon al retorn obtingut de la militància a les assemblees territorials celebrades la setmana passada, així com les que es van celebrar abans de l'estiu i fruit del desplegament dels acords presos a l'Assemblea Nacional d'Esparreguera -que giren entorn als eixos referèndum, unilateralitat i desobediència.


El debat a la CUP és continu i forma part de la manera d'entendre la política de la formació -l'assemblearisme. La convocatòria d'un Consell Polític més GAP, per tant, no és extraordinària; la CUP continua treballant per habilitar espais de discussió i de pressa de decisió que evitin el reduccionisme de les votacions binàries, treballar el debat amb més temps i aconseguir consensos més amplis al si de l'organització.

El Consell Polític és el màxim òrgan polític entre Assemblees Nacionals i es reuneix un cop al mes. Es tracta de l’òrgan directiu del Secretariat Nacional, amb representants de totes les assemblees territorials, amb unes funcions de caràcter organitzatiu, estratègic, de coordinació nacional, d’expansió, de relacions polítiques i d’acció política municipal, territorial i nacional. El Grup d’Acció Parlamentària és l'òrgan que impulsa l’activitat del grup parlamentari, defineix­ les línies estratègiques per cada període de sessions, decideix les iniciatives polítiques en un marc participat i alhora té una funció de seguiment i control. Hi ha representants de les territorials i de les organitzacions polítiques de la Crida Constituent. Els dos òrgans debaten conjuntament alguns temes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid