Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP Banyoles convoca una assemblea oberta per valorar el primer any de l’actual legislatura

La formació aposta pel diàleg i la rendició de comptes amb la ciutadania

26/09/2016 Política

La CUP Banyoles ha convocat pel dissabte 1 d’octubre, a 2/4 de 12 del migdia al seu local de la placeta de Sant Pere, una assemblea oberta per valorar el primer any de l’actual legislatura. Com ja és habitual, la formació aposta per informar a la població de Banyoles de la seva activitat i recollir suggeriments i crítiques a la seva acció municipal.

La CUP planteja aquesta assemblea com un espai de diàleg i proposta. Explicarà la seva acció municipal des de les seves dues grans vessants, la institucional –tant a l’Ajuntament de Banyoles com al Consell Comarcal– i la del carrer, que comprèn diverses campanyes –sobre sobirania alimentària, cooperativisme i gestió de residus– i actes puntuals. Aquestes explicacions serviran perquè els assistents puguin opinar sobre l’activitat que la formació ha dut a terme aquests darrers dotze mesos, per formular-hi crítiques i propostes de millora.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid