Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Difonen per les xarxes socials una fotografia de Santi Vila al Casal Independentista de Figueres

A la fotografia de 1990 es veu Vila amb el puny alçat

26/09/2016 Política

Recentment Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat,  ha destacat la victòria del centrisme després dels resultats de les eleccions del País Basc i de Galícia d'ahir. Des del seu compte de Twitter, el conseller ha reivindicat la necessitat que aquests resultats siguin l'inici d'un nou cicle polític.


Avui Pere Puig Canet ha penjat al seu facebook una fotografia (de 1990) de Santi Vila al Casal Independentista de Figueres amb el comentari “Conseller Santi Vila: A Euskadi, a Galícia.. L'electorat premia els perfils centristes. Comença un cicle nou? Tant de bo! Bona setmana. I aquí una foto d'allà 1990 al Casal Independentista de Figueres quan el botiflerot no tenia el perfil tant centrat.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid