Independentisme
Poble Lliure es presenta a les comarques del Camp
23/08/2016 Política

El proper dijous 8 de setembre, a les 19:30 hores, tindrà lloc la presentació de l'Assemblea Territorial de Poble Lliure de les comarques del Camp a la Sala Hortensi Güell del Centre de Lectura de Reus. L'acte anirà a càrrec d'un militant de l'Assemblea Territorial de Poble Lliure acompanyat d'Albert Botran, diputat de la CUP i militant de Poble Lliure, que explicarà quines són les principals apostes polítiques de la organització.

Poble Lliure és una organització comunista i independentista que actua en el marc dels Països Catalans i es considera hereva de l'independentisme combatiu que es va començar a forjar a finals dels anys 70. A més forma part de la candidatura de la CUP-Crida Constituent.

Poble Lliure es considera una organització de caràcter estratègic que es planteja dinamitzar les lluites d'alliberament nacional i de classe a través de dues grans línies de treball que són la Ruptura Democràtica per la Independència i la Unitat Popular. Aquestes línies estratègiques plantegen com a objectiu a llarg termini la consecució d'una República Socialista i Confederal dels Països Catalans.

El passat 12 de juny, l'organització va celebrar la seva Assemblea Nacional on es van fer públiques un seguit de resolucions entre les quals hi destacava l'aposta per "Un acord patriòtic de les esquerres per la República Catalana", que podeu llegir en aquest enllaç.