Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
Libres e Iguales denúncia Carme Forcadell davant la Fiscalia General de l'Estat

L'organització espanyolista Libres e Iguales (substituta de la defenestrada "Manos Límpias") està dirigida per Cayetana Álvarez de Toledo y Peralta-Ramos, XIII marquesa de Casa Fuerte.

17/08/2016 Drets i Llibertats
L'organització espanyolista Libres e Iguales va presentar ahir davant la Fiscalia General de l'Estat una denúncia contra la presidenta del Parlament del Principat de Catalunya, Carme Forcadell, per la seva "reiterada desobediència a les resolucions del Tribunal Constitucional". La denúncia es pot estendre, eventualment, contra la resta de membres de la Taula parlamentària i del govern de Carles Puigdemont.

Segons Libres e Iguales "La presidenta Forcadell ha permès l'avanç del procés de ruptura que s'inicia amb l'aprovació de la resolució secessionista del 9 de novembre de 2015. En obert desafiament als mandats expressos -i personalitzades- del Tribunal Constitucional, ha autoritzat la creació i desenvolupament de una comissió d'estudi del Procés Constituent, i el debat i aprovació de les seves conclusions antidemocràtiques.".

Libres e Iguales (substituta de la defenestrada "Manos Límpias") està dirigida per Cayetana Álvarez de Toledo y Peralta-Ramos, XIII marquesa de Casa Fuerte, diputada del PP per Madrid a la IX i X legislatures espanyoles i actualment directora de l'àrea internacional de la fundació FAES.

 

Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid