Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
RIO 2016
Insinuen que la CUP finança les estelades de Rio 2016

Segons OK diario la CUP està al darrere d'una estelada que ahir es va veure a les grades de Rio de Janeiro durant l'entrega de les medalles d'or als tenistes Rafael Nadal i Marc López.

14/08/2016 Internacional

Ahir quan Nadal i Lòpez (guanyadors de la medalla d'or en dobles de tenis) caminaven cap al podi, Nadal es va frenar i va mirar cap al flanc on penjava una estelada (blava) advertint a López, que es va girar cap a la mateixa grada i va aixecar el braç (en un gest que sembla una salutació).

Molts diaris espanyols han dit que el tenista mallorquí es va enfadar en veure la bandera independentista i OK diario hi veu la mà de la CUP en la presència de l'estelada a Rio de Janeiro ja que afirma: "Sin embargo, ni un millón de esteladas financiadas por la CUP y sus amigos independentistas iban a arruinar a Rafa Nadal uno de los momentos más felices de su vida: su segundo oro olímpico.".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid