Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Beques
El STEPV responsabilitza la Universitat Catòlica de deixar sense beques l’estudiantat universitari
30/08/2016 Educació
STEPV STEPV

El STEPV ha lamentat la decisió del Tribunal Superior de Justícia d’atendre el recurs de la Universitat Catòlica i suspendre cautelarment les beques a l’alumnat de les universitats públiques. Per al Sindicat aquest alumnat ha de ser prioritari perquè la xarxa pública és l’única que pot garantir l’accés a l’educació a tot tipus d’alumnat, independentment de les seus condicions socioeconòmiques.

Considera que el conjunt de les beques públiques es destinen a l’alumnat que cursa els seus ensenyaments en les universitats públiques, com ha dut a terme la Conselleria d’Educació per a les beques del curs 2015/16.

El STEPV insta, per tant, al govern valencià a continuar aquesta política i a millorar la dotació de les beques a l’alumnat de les universitats públiques amb l’objectiu de garantir que tot l’estudiantat, independentment dels seus recursos, puga accedir als estudis universitaris i, per tant, garantir la igualtat d’oportunitats per a aquells sectors amb menys recursos.

Així mateix, el Sindicat responsabilitza la Universitat Catòlica del lamentable fet que milers d’estudiants de les universitats públiques no puguen accedir a les beques del curs passat per culpa del recurs presentat i insta a l’esmentada institució a retirar-lo.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid