Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CATALANOFÒBIA
Catalanofòbia a la Costa Brava

Poc després de fer públic aquest nou cas de catalanofòbia el denunciant ha estat insultat per diversos internautes a les xarxes socials que entre d'altres coses l'acusen de ser un "nazi".

15/08/2016 Drets i Llibertats

Ahir Oriol Puig, conseller de districte d'ERC del barri de Sant Martí de Barcelona, va denunciar a les xarxes socials els comentaris catalanofòbics fets per dos cambrers del restaurant Empordà d'Empuriabrava. Puig afirma que va sentir una conversa entre els cambrers on es deien:  “estos putos catalanes no dejan propina" i “me hablan en catalán, vaya panda".

Poc després de fer públic aquest cas de catalanofòbia Oriol Puig (@Pumocat) ha estat insultat per diversos internautes a les xarxes socials que entre d'altres coses l'acusen de ser un "nazi".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid