Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Masclisme
Som Poble El Vendrell inicia boicot al "Diari de Tarragona"

La campanya ha estat impulsada com a resposta a una carta de contingut masclista escrita i publicada per Josep Ramon Correal, actual director del mitjà de comunicació

27/07/2016 Gènere

Som Poble El Vendrell ha iniciat una campanya de boicot al Diari de Tarragona, que es mantindrà fins que en Josep Ramon Correal abandoni el càrrec de director, ja que "una persona que defensa i es reafirma en els seus postulats masclistes no és apta per dirigir un mitjà de comunicació".

De manera concreta, Som Poble ha trencat qualsevol relació que pugui tenir amb el Diari de Tarragona: "no s’enviaran al mitjà notes informatives de la formació ni se’l convocarà a les rodes de premsa, tampoc es respondrà a les preguntes dels periodistes del mitjà, entre altres actuacions".

En aquesta línia,  ha fet una crida  a totes les formacions polítiques, moviments socials, associacions i persones a títol individual que mantenen algun vincle amb el Diari de Tarragona a mostrar "el seu rebuig envers els postulats masclistes de Correal i a sumar-se al boicot al mitjà".

Cal recordar que fa una setmana el director del Diari de Tarragona, Josep Ramon Correal, va publicar un escrit on, sota el títol “Sí és sí, o no” es mostrava crític envers la campanya iniciada per l’Ajuntament de Tarragona destinada a combatre les actituds sexistes en l’oci nocturn i festiu de la ciutat. Alguns dels eslògans de la campanya són “la meva manera de vestir no és excusa”, “estem estrets però no em toquis” i “només el sí és sí”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid