Corrupció
La CUP estrena un joc online: "El malversat', un test que defrauda molt"

La iniciativa 'Llums i Taquígrafs' de la CUP estrena demà un trivial estival sobre la corrupció

24/07/2016 Política

Avui, coincidint amb el segon aniversari de la confessió andorrana de Jordi Pujol i els set anys de la confessió de Félix Millet en relació al saqueig del Palau, la CUP traurà a la xarxa 'El Malversat: un test que defrauda molt'. Es tracta d'un joc d'estiu per posar a prova els coneixements generals sobre corrupció als Països Catalans, segregat en tres nivells de dificultat i conformat per més de 200 preguntes en sis àmbits: corrupció, frau fiscal, els amiguets, impunitat, vincles mafiosos i contra el silenci.

La iniciativa s'emmarca en el projecte cupaire 'Llums i Taquígrafs' que, al setembre, publicarà l'Atles de la Corrupció als Països Catalans, una extensa col·lecció de quatre llibres que recopila la cartografia de la corrupció dels darrers anys en 4 volums: Llums i taquígrafs-Causes, efectes i costos de la corrupció; Temps de canalles-Topografia de casos, condemnes i indults; Afònics-veus contra el silenci; Fent fora la màfia-alternatives i guia pràctica de lluita contra la corrupció.

'El Malversat', al qual es podrà jugar per web i mòbil i que només requereix d'un compte a facebook, ha comptat amb la col·laboració i suport de Xnet i el Grup de Treball Ciutadà contra la Corrupció, nascut la primavera de l'any passat. Aquest matí es farà pública l'adreça web.